Fysioterapeutti Mirka Katajisto

Kurssit ja tapahtumat

Keskivartalo kuntoon -kurssi

Seuraava Keskivartalo kuntoon -kurssi alkaa marraskuun 12. päivä Turussa. Kurssi toteutuu neljänä peräkkäisenä tiistaiaamupäivänä klo 10.00-10.50 Tanssistudio All Starin tiloissa päärautatieaseman yläkerrassa. Kurssin hinta on 59 euroa sisältäen lantionpohjan lihasten harjoitteluohjelman. Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: mirka.katajisto@gmail.com.

Kurssilla keskitytään erityisesti raskaudesta ja synnytyksestä palautumiseen. Tunneilla tehdään lantionpohjan ja syvän poikittaisen vatsalihaksen toimintaa tukevia, vatsalihasten erkaumaa kaventavia sekä koko kehoa huoltavia liikeharjoitteita. Jokaiselta osallistujalta tutkitaan myös erkauma. Tunneille voi tulla myös lapsen kanssa! 

 ”Lähdin Keskivartalo kuntoon-kurssille ennakko-oletuksin, että siellä keskitytään lähinnä vatsalihasten ja lantionpohjalihasten harjoittamiseen. Ennakkoluuloni kuitenkin karisivat heti alussa ja yllätyin, miten monipuolisia liikkeitä kurssilla tehtiin!”

Jo ensimmäisellä kerralla sain valtavasti uutta tietoa keskivartalon lihaksista sekä siitä, miten paljon ne vaikuttavat ihan koko kehoon ja sitä kautta hyvinvointiin. Minulle oli ihan uutta tietoa esimerkiksi se, miten jopa suun ja leuan alueen lihakset vaikuttavat lantionpohjalihasten toimintaan. Mirka selitti asiat siten, että maallikkokin ne ymmärsi, ja lantionpohjamalli auttoi havainnollistamaan asioita entisestään, kun näki konkreettisesti, missä ne lantionpohjalihakset sijaitsevat ja millaiset ne ovat.”

”Kurssin ilmapiiri oli rento eikä tarvinnut jännittää, että osaako ja tekeekö liikkeet oikein. Mirka tuli aina tarvittaessa neuvomaan liikkeiden oikeaoppisen teon ns. kädestä pitäen. Kurssi antoi myös ”herätyksen” alkaa muutenkin huolehtimaan enemmän omasta hyvinvoinnista. Mirka oli tosi kannustava ja kannusti tekemään edes pieniä muutoksia elämässä, kuten kiinnittämään huomiota omaan seisoma-asentoon.”

”Kaiken kaikkiaan kurssi oli todella hyödyllinen, vaikkei minulla ollut mitään erityisiä ongelmia ja viimeisimmästä synnytyksestäkin oli jo aikaa 3 vuotta. Voin lämpimästi suositella kurssia ihan kaikille synnyttäneille naisille!”

 

 

 

 

Ajankohtaista tietoa löydät myös somekanavistani!

Facebook Pagelike Widget
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Siirry sivun alkuun