Fysioterapeutti Mirka Katajisto

Liikuntapalvelut

Keskivartalo kuntoon -kurssi

Keskivartalo kuntoon -kurssi on aamupäivisin toteutuva 6-8 ohjatun kerran kokonaisuus, jossa vahvistetaan keskivartalon ja lantionpohjan lihaksia turvallisesti ja tehokkaasti äitiysfysioterapiaan erikoistuneen fysioterapeutin johdolla. Tunnilla tehdään myös muita koko vartaloa suotuisasti kuormittavia ja venyttäviä liikeharjoitteita. Jokaiselta osallistujalta kontrolloidaan myös suorien vatsalihasten erkauma. Kursseja järjestetään keväisin ja syksyisin Maskussa, Raisiossa ja Turussa. Vauvan/ lapsen voi ottaa mukaan! Lue lisää kurssit sivulta.

FasciaMethod tunnit

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä ryhmäliikuntaan ja lisätyökalu yksilövalmennukseen. FasciaMe – konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin.  FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. Ohjaan FasciaMethod tunteja kuntokeskuksissa Maskussa ja Raisiossa, lisäksi ohjaan tunteja yrityksille / tykyryhmille. Pyydä rohkeasti tarjous!

Yksilöllinen kuntovalmennus

Aloita liikkuminen turvallisesti raskausaikana, synnytyksen jälkeen tai missä vain vaiheessa elämää. Kattavan alkututkimuksen avulla saat tietoa kehosi liikkuvuudesta, liikehallinnasta ja voimansiirtokyvystä, sekä yksilöllisen harjoitusohjelman. ProMethod ohjaajana tutkin sinut kokonaisvaltaisesti ja olen perehtynyt tuki- ja liikuntaelinterveyden huomioivaan valmentamiseen. Tavoitteena harjoittelussa on parantaa lihastasapainoa, korjata puolieroja ja poistaa harjoittelua häiritsevät kivut ja oireet. Näin myös ennaltaehkäistään turhia rasitusvammoja. Konseptiin kuuluu alkukysely, yksilön kehon lihastasapainon, liikkuvuuden ja liikehallinnan testaus. Testien perusteella tehdään harjoitusohjelma heikkouksien kehittämiseksi ja lisäksi ohjataan alkulämmittely- ja kehonhuolto-ohjelmat.

Liikuntapalveluiden hinnat:

Hinta ProMethod tutkimus- ja ohjauspaketille ( 3 x 60 min) 180 euroa.

Siirry sivun alkuun